O nama

BLB-EXIM osnovano je 1999 godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge. Sjedište preduzeća nalazi se u Banja Luci, a osnovna djelatnost je uvoz i distribucija školskog pribora i kancelarijskog materijala.
Od prvog dana osnivanja opredjeljeni smo da svojim kupcima obezbjedimo robu iza koje stoji ime i kvalitet. Upravo zbog toga od 2000. godine postajemo Agent prodaje za BIH evropskog pisaćeg programa SCHWAN STABILO, porijeklom iz Njemačke.
Visok kvalitet proizvoda, ime, tradicija i inovativnost proizvoda omogućili su nam prepoznatljivost na tržištu i stavaranje zavidne mreže kupaca i poslovnih partnera na teritoriji Bosne i Hercegovine.
Osluškivanjem tržišta i nastojanjem da u svojoj ponudi imamo što veću lepezu proizvoda okrećemo se i drugim programima kako bi našim kupcima ponudili isto tako kvalitetne proizvode.

Danas posjedujemo zastupništvo za sljedeće programe:
• EUROTOYS - proizvodnja dječijih školskih tabli, bijelih tabli, pluto tabli, edukativnih igračaka od drveta
• COM LAB program čestitki (vjenčanje, rođendan, rođenje djeteta, novogodišnje, za svaku priliku...)
• PRINT TEAM proizvodnja dječijih puzzli i kartonskih fascikli

U svom asortimanu i stalnoj ponudi svoje mjesto su pronašli i manji proizvodjači od koji izdvajamo program bojanki, društvenih igara, velikih bijelih magnetnih tabli namjenjenih za učionice i kancelarije, Flip Chard tabli, Art holdera, metalnih lenjira...
Također se u svom poslovanju sve više okrećemo i sferi marketinga.
Od 2009. godine počinjemo sa distribucijom i prodajom promotivnih materijala i sredstava za vizualnu komunikaciju. Kao rezultat toga su mnogi zadovoljni klijenti i velike agencijske kuće koje su nam poklonile svoje povjerenje.

Upravo zbog želje da svoju ponudu učinimo što kvalitetnijom započeli smo zastuponištvo programa za vizualnu komunikaciju: program ORES - porijeklo Turska i program DURABLE - porijeklo Njemačka.
Od prvog dana osnivanja trudimo se da pozitivno odgovorimo ukazanom povjerenju svojih kupaca kako kvalitetom proizvoda tako i distibucijom robe.
Kao dokaz toga je izložbena galerija sa kompeltnim prodajnim asortimanom, naša distibucijska vozila koja prevoze naručenu robu na odredišta, komercijalna služba koja u svakom trenutku izlazi u susret svakom upitu od stane kupca, kao i centalni magacin sa velikim brojem artikala u optimalnim kolicinama.
Nadamo se da će Vam pregledavanje naših stranica biti zanimljivo i interesantno, te Vas pozivamo da nas posjetite i uvjerite se u kvalitet nasih proizvoda i usluga.

Pogledajte BLB EXIM SHOWROOM.